Primăria Arad, cu sprijinul Filarmonicii arădene, organizează vineri seara un concert în aer liber, în zona din Parcul Eminescu numită “La băncuțe”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

„Ne propunem să oferim arădenilor momente frumoase, în seri de vară. Vineri, cu începere de la ora 20.00, soliștii Filarmonicii arădene vor susține un program muzical de divertisment, de aproximativ jumătate de oră. Este bine știut că dintotdeauna Parcul Eminescu a fost un punct de întâlnire al melomanilor arădeni care veneau aici pentru a se bucura de concertele de pe esplanadă. Prin această inițiativă încercăm se recreăm atmosfera de odinioară, prin organizarea săptămânală a unor întâlniri muzicale de acest fel”, a declarat viceprimarul Aradului Lazăr Faur.

Accesul publicului la concert este gratuit. Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la  nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.  

„Este un eveniment deosebit care onorează Filarmonica arădeană. Vom pregăti un program de divertisment adaptat acestui gen de întâlniri în aer liber. Invităm așadar publicul meloman, în Parcul Eminescu, “La băncuțe””, a spus managerul Filarmonicii Arad, Doru Orban.

(SURSA FOTO: Primăria Arad)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania