15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAAnalizele de laborator n-au confirmat tulpina Delta în cazul celor trei pacienţi...

Analizele de laborator n-au confirmat tulpina Delta în cazul celor trei pacienţi din Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Analizele de laborator nu confirmă faptul că cele trei persoane din municipiul Hunedoara, bolnave de COVID-19, ar fi infectate cu tulpina Delta, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, Sebastian Mezei.

El a arătat că specialiştii Institutului Cantacuzino, unde au fost trimise probele de analize pentru secvenţiere, au transmis telefonic faptul că infecţiile cu SARS-CoV-2 nu au fost date de tulpina Delta.

“Aşteptăm buletinele oficiale de analiză”, a precizat directorul executiv al DSP Hunedoara.

Trei persoane care s-au prezentat marţi la Spitalul Municipal din Hunedoara, au fost diagnosticate cu COVID-19, autorităţile suspectând că acestea ar fi putut lua tulpina Delta a virusului deoarece s-au întâlnit cu mai mulţi muncitori de origine indiană, în Braşov.

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel