Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, anunță că începând de astăzi, 9 iulie, ora 16.00, se elimină toate restricțiile instituite în 10 mai pe DN 68 A Margina-Holdea. DRDP anunțase inițial măsura ridicării tuturor restricțiilor pentru data de 10 iulie, însă lucrările au fost terminate cu o zi mai devreme.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră.


Reamintim că, în ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au

completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul, s-au reprofilat șanțurile etc.

Având în vedere că traficul pe acest tronson de drum național a fost foarte ridicat chiar și în condițiile restricționării vehiculelor de mare tonaj, îndemnăm șoferii să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania