21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIELegătura nouă dintre municipiul Sibiu şi Şelimbăr, finalizată

Legătura nouă dintre municipiul Sibiu şi Şelimbăr, finalizată

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Sibiu a anunţat vineri finalizarea lucrărilor de prelungire a străzii Oaşa către Şelimbăr.

Potrivit municipalităţii, prelungirea străzii Oaşa a însemnat: amenajarea carosabilului cu 2 benzi şi a trotuarelor; amenajarea de spaţii de parcare pe tronsonul străzii din zona de blocuri, realizate cu pavele înierbate; crearea de zone verzi pe aliniamentele stradale, prin amenajarea cu iarbă şi plantarea de arbori; amenajarea iluminatului public, cu corpuri de iluminat cu LED; lucrări la reţele de apă şi canalizare de pe acest tronson.

În cazul blocurilor din zona taluzului de pământ, au fost create în două puncte scări pentru a facilita accesul cetăţenilor spre clădiri.

“Am creat această legătură nouă pentru a creşte mobilitatea în Sibiu, pentru a atenua blocajele la ieşirea din Sibiu şi la intrarea dinspre Şelimbăr, la orele de vârf. Am investit 1,4 milioane de lei în această lucrare, strada putând fi acum utilizată ca alternativă pentru bulevardul Vasile Milea. Trebuie precizat că aceasta este o soluţie prevăzută în Planul de Mobilitate Urbană în vigoare”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Articole recente

Romgaz, profit DUBLU în primul semestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut

Veniturile ROMGAZ au crescut de peste trei ori, la 7,6 miliarde lei

Ateliere gastronomice, târg de produse tradiționale și concert de pricesne la Târgul ”Bun de Maramureș”

Ediția din acest an a Târgului ”Bun de Maramureș” va sta sub semnul dorului pâinii de acasă, evenimentul fiind dedicat în principal românilor plecați în străinătate și care, în luna august, revin pe plaiurile natale în vacanță.

Tabără de voluntariat pentru salvarea a două case tradiționale din Sălaj

"Case Călătoare" este un proiect al cărui scop este salvarea şi punerea în valoare a patrimoniului vernacular de pe teritoriul judeţului Sălaj.

Muzeul Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din Timișoara – tezaur de istorie și artă sacră

Obiectele expuse în Muzeul Catedralei Mitropolitane sunt o moștenire de credință lăsată din generație în generație pe care avem datoria să o păstrăm și să o transmitem mai departe peste veacuri celor care se vor închina în fața sfintelor altare.

Mai multe articole de același fel