Un număr de 18 membri ai PNL Timişoara au fost suspendaţi pentru o perioadă de şase luni, iar preşedintele ales al acestei organizaţii, Raul Ambruş, este propus pentru a fi suspendat din partid. Cu toţii sunt sancţionaţi pentru că ar fi încălcat statutul formaţiunii.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“BPL interimar al PNL Timişoara a decis, cu majoritate de voturi, sancţionarea prin suspendarea calităţii de membru al PNL pentru o perioadă de 6 luni pentru 18 membri care au acţionat în repetate rânduri împotriva Statutului PNL şi a deciziei de amânare a alegerilor organizaţiei municipale din 3 iulie 2021.

Membrii suspendaţi sunt: Adrian Aldea, Adrian-Răzvan Almăjan, Marius Bâlba, Flavius Bâlba, Cosmin Cocian, Adrian Colhon, Andrei Diaconu, Adrian Faur, Vlad Golumbu, Sorin Iacobici, Cătălin Iapă, Mădălin Gheorghe, Darius Mariş, Cristian Miclăuş, Mirel Pop, Vasile Ruşeţ, Alin Sîrbu, Andrei Săvulescu”, a transmis PNL Timiş într-un comunicat de presă.

În ceea ce îl priveşte pe preşedintele ales al PNL Timişoara, Raul Ambruş, acesta este propus pentru a fi suspendat din calitatea de membru PNL. 

“De asemenea, BPL interimar a votat, în unanimitate, propunerea suspendării calităţii de membru pentru Raul Ambruş. Propunerea va fi înaintată către BPJ interimar PNL Timiş, forul de conducere care poate lua această decizie, conform statutului PNL”, a arătat sursa citată.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.