8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJBilete gratuite la UNTOLD pentru cei care donează sânge. Caravană în 11...

Bilete gratuite la UNTOLD pentru cei care donează sânge. Caravană în 11 orașe din țară

Publicat în

spot_img
spot_img

Organizatorii festivalului UNTOLD au pregătit și pentru ediţia din acest an o campanie de donare de sânge, iar cei care vor dona pot obţine bilete gratuite la festival.

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

“Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a şaptea ediţie a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an, campania se desfăşoară în perioada 17 iulie – 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 oraşe mari din România”, au transmis miercuri organizatorii UNTOLD.

Fanii festivalului vor putea dona şi anul acesta, atât în centrele fixe, cât şi la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 oraşe ale ţării: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

Cei care donează sânge la caravana mobilă şi se înscriu în baza de date “Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD şi tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România. De asemenea, cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

“Suntem convinşi că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât şi în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanţia că festivalul UNTOLD se va ţine în această toamnă! Noi suntem mândri că, alături de partenerii noştri, reuşim să ţinem în viaţă această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoşi care donează în fiecare an şi prin gestul lor au salvat şi salvează mii de vieţi!”, a declarat directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji.

Bucuresti: In perioada 17-18 iulie, caravana mobila se va afla in Parcul Herastrau.

Constanta: In perioada 24-25 iulie, caravana mobila se va afla pe plaja “Neversea Beach”.

Tg. Mures: In perioada 31 iulie si 1 august, caravana mobila se va afla in Piata Tineretului.

Sibiu: In perioada 31 iulie si 1 august, caravana mobila se va afla pe Pietonalul Magazinului Dumbrava / Piata Mare.

Oradea: In perioada 7- 8 august, caravana mobila se va afla in Piata Unirii.

Ploiesti: In perioada 14 – 15 august, caravana mobila se va afla la Palatul Culturii.

Craiova: In perioada 14 – 15 august, caravana mobila se va afla in Piata Mihai Viteazul.

Iasi: In perioada 21 -22 august, caravana mobila se va afla la Iulius Mall.

Timisoara: In perioada 28 -29 august, caravana mobila se va afla in parcarea Politehnicii.

Brasov: In perioada 28 -29 august, caravana mobila se va afla pe Bulevardul Republicii.

Cluj: In perioada 4 – 5 septembrie, caravana mobila se va afla la Monumentul Memorandistilor, pe strada Eroilor.

Programul de recoltari ale caravanei mobile este intre orele 8:00-14:00.

Articole recente

VIDEO | De ziua lor, salvatorii au salvat o femeie implicată într-un accident de ATV

Exact în ziua în care se împlinesc 32 de ani de la înființarea S.M.U.R.D., paramedicii Detașamentului de Pompieri Orăștie, alături de Salvamont Hunedoara au avut parte de o intervenție contracronometru

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Mai multe articole de același fel