Compania aeriană RyanAir a operat vineri primul zbor de la Sibiu spre Bologna, cea de-a doua destinaţie din Italia disponibilă de la aeroportul sibian.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Noua destinaţie Bologna va fi operată cu două zboruri săptămânale, în zilele de luni şi vineri, şi reprezintă cea de-a treia rută inaugurată de compania aeriană RyanAir în acest an la Areroportul din Sibiu, urmând ca din sezonul de iarnă al acestui an să fie lansate zboruri directe spre Billund, Danemarca.

De pe Aeroportul Internațional Sibiu se poate călători, tot cu RyanAir, spre Veneţia Treviso – Italia în zilele de marţi şi sâmbătă și spre Corfu – Grecia în zilele de marţi şi sâmbătă.

“Conexiunile directe de la Sibiu spre nordul Italiei asigură nevoia de mobilitate a traficului etnic şi, totodată, stimulează segmentul de trafic de turism dintre Sibiu şi cele două destinaţii: Veneţia şi Bologna. Sperăm într-o dinamică pozitivă în ceea ce priveşte numărul de pasageri pe aceste rute disponibile de la Sibiu”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

(SURSA FOTO: Aeroportul Internațional din Sibiu)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.