10.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUPrimul zbor spre Bologna de Aeroportul Internațional din Sibiu

Primul zbor spre Bologna de Aeroportul Internațional din Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Compania aeriană RyanAir a operat vineri primul zbor de la Sibiu spre Bologna, cea de-a doua destinaţie din Italia disponibilă de la aeroportul sibian.

Noua destinaţie Bologna va fi operată cu două zboruri săptămânale, în zilele de luni şi vineri, şi reprezintă cea de-a treia rută inaugurată de compania aeriană RyanAir în acest an la Areroportul din Sibiu, urmând ca din sezonul de iarnă al acestui an să fie lansate zboruri directe spre Billund, Danemarca.

De pe Aeroportul Internațional Sibiu se poate călători, tot cu RyanAir, spre Veneţia Treviso – Italia în zilele de marţi şi sâmbătă și spre Corfu – Grecia în zilele de marţi şi sâmbătă.

“Conexiunile directe de la Sibiu spre nordul Italiei asigură nevoia de mobilitate a traficului etnic şi, totodată, stimulează segmentul de trafic de turism dintre Sibiu şi cele două destinaţii: Veneţia şi Bologna. Sperăm într-o dinamică pozitivă în ceea ce priveşte numărul de pasageri pe aceste rute disponibile de la Sibiu”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

(SURSA FOTO: Aeroportul Internațional din Sibiu)

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel

Trafic întrerupt mai bine de două ore pe Transfăgărășan din cauza unor căderi de pietre pe carosabil

Traficul rutier a fost întrerupt mai bine de două ore pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, din cauza unor căderi de pietre pe carosabil și a lucrărilor de îndepărtare a acestora.