Meteorologii au transmis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și ploi abundente valabilă de luni, de la ora 14:00, până marți, la ora 10:00.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În acest interval, în zonele de munte, în Transilvania, Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei, iar spre seară și în cursul nopții de luni spre marți (19/20 iulie) și în Banat, cea mai mare parte a Olteniei și în nord-vestul Munteniei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35 – 50 l/mp și izolat peste 60 – 80 l/mp.

În județele Arad, Bihor și Satu Mare, este valabilă o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, de luni, de la ora 10.00, până marți, la aceeași oră. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 – 30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.