fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJPompierii clujeni au primit peste 150 de solicitări pentru înlăturarea efectelor furtunii

Pompierii clujeni au primit peste 150 de solicitări pentru înlăturarea efectelor furtunii

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 150 de solicitări venite din partea cetăţenilor a preluat ISU Cluj pentru înlăturarea efectelor furtunii însoţite de grindină care a avut loc, duminică seară, în Cluj-Napoca şi în localităţi limitrofe.

„După manifestările meteo extreme înregistrate pe parcursul serii, au fost preluate de către ISU Cluj peste 150 de solicitări, venite din municipiul Cluj-Napoca, pentru înlăturarea arborilor doborâţi, a acoperişurilor sau elementelor de construcţie afectate sau privind avarii ale reţelelor de distribuţie a energiei electrice şi gazului. Astfel, au fost dislocate pentru înlăturarea arborilor sau elementelor de construcţii căzute peste autoturisme, locuinţe sau instalaţii de distribuţie a utilităţilor, 11 echipaje cu mijloace specifice (30 pompieri) din cadrul ISU Cluj, şapte echipaje ale Serviciului Spaţii Verzi din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca (28 de specialişti), opt echipaje din cadrul asociaţiei CERT (20 de voluntari), precum şi echipe specializate din cadrul furnizorilor de utilităţi. Astfel, echipajele ISU Cluj au desfăşurat peste 50 de intervenţii, la care se adaugă cele ale Serviciului Spaţii Verzi şi asociaţiei CERT”, a transmis ISU Cluj.

Două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Cluj au transportat la spital, pe parcursul nopții, pentru îngrijiri de specialitate două persoane care au suferit contuzii în urma căderilor elementelor de construcţii.

În cursul dimineţii de luni, ISU Cluj a înregistrat alte solicitări pentru îndepărtarea arborilor sau a elementelor de construcţii afectate.

(SURSA FOTO: Grai de Cluj / Facebook)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.