13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBADN 75, din nou blocat de aluviunile ajunse pe carosabil în zona...

DN 75, din nou blocat de aluviunile ajunse pe carosabil în zona Baia de Arieş – Muncelu

Publicat în

spot_img
spot_img

Circulaţia rutieră pe DN 75, în Munţii Apuseni, a fost din nou blocată, marţi dimineaţa, de aluviunile ajunse pe carosabil în zona Baia de Arieş – Muncelu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, “traficul este blocat pe DN 75 între Baia de Arieş şi Muncelu, din cauza aluviunilor”.

De menţionat că circulaţia rutieră pe DN 75 a fost blocată şi luni, pe raza localităţii Bistra, după ce nivelul apei de pe carosabil a depăşit o jumătate de metru. Ulterior, în cursul serii de luni, s-a circulat pe ambele sensuri, după ce apa s-a retras.

Şi în Ocoliş, comună afectată de inundaţiile de săptămâna trecută, s-au produs din nou efecte ale vremii nefavorabile, fiind mobilizaţi pompieri şi militari.

“În urma ploilor de azi-noapte s-au înregistrat din nou efecte. Suntem la faţa locului cu efective suplimentare de la ISU şi MapN”, au transmis, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.

Tezaur din perioada dacică, descoperit de către polițiști și arheologi, într-o pădure din județul Alba

Polițiștii din Alba, în colaborare cu arheologii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, au descoperit, în urma unei investigații pornite de la o postare în mediul on-line, un tezaur monetar antic. Obiectele ar proveni din epoca dacică, iar, în urma unei prime estimări, a rezultat că ar avea o deosebită valoare patrimonială.