Pompierii braşoveni au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, la peste 30 de solicitări pentru evacuarea apei din gospodării şi subsolurile unor locuinţe şi la două incendii provocate de trăsnet, în urma furtunii puternice. Au fost inundate gospodării, subsoluri şi străzi din mai multe localităţi, inclusiv în municipiul Brașov.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundaţiilor, pompierii braşoveni au acţionat în sprijinul populaţiei şi administraţiei publice locale pentru evacuarea apei din gospodării şi din subsolurile mai multor locuinţe. S-a intervenit la peste 30 de solicitări, cu autospeciale şi motopompe din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din municipiul Braşov şi din localităţile: Râşnov, Moieciu, Şimon, Predeal, Augustin, Codlea, Ohaba. Apele sunt în retragere”, a transmis marţi ISU Brașov.

Acoperişurile a două case din localităţile Ohaba şi Râşnov au fost cuprinse de flăcări, după ce au fost lovite de trăsnet.

De asemenea, s-a acţionat pe DN 13 şi DN 73A pentru degajarea carosabilului de aluviuni.

Nu s-au înregistrat victime şi nicio persoană nu a avut nevoie de asistenţă medicală.

(FOTO: ISU Brașov / Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.