8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEVIDEO | Primăria Oradea a cumpărat o mașină de ridicare rapidă a...

VIDEO | Primăria Oradea a cumpărat o mașină de ridicare rapidă a autovehiculelor staționate ilegal

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Oradea a achiziționat o mașină de ridicare rapidă a autovehiculelor staționate ilegal. Potrivit municipalității, este vorba despre o autospecială marca IVECO, produsă în acest an, cu standard de emisii Euro 6 D, șasiu Iveco de ultimă generație, special conceput pentru utilizări municipale. Ea poate transporta două mașini simultan, una pe platformă și una tractată.

Autoturismul a fost achiziționat prin procedură de achiziție publică, costul ei fiind de 610.000 lei (fără TVA).

Parcul auto al Primăriei Oradea are acum patru mașini de ridicare rapidă.

“Mașina de ridicări rapide se deplasează întodeauna pe teren cu un polițist local din cadrul Direcției Poliției Locale Oradea, care dispune măsura ridicării autovehiculului staționat neregulamentar. În Oradea, se ridică în medie zece mașini staționate ilegal /zi, care sunt apoi transportate la depozitul de pe str. Academiei”, a transmis Primăria Oradea.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel