Şcolile din două sate ale comunei Roşia Montană – Cărpiniş şi Gura Roşiei şi grădiniţa din Gura Roşiei au fost grav afectate de inundaţii. Reprezentanții Şcolii Gimnaziale din Roşia Montană fac apel la persoanele care vor să ajute cu donații pentru ca elevii să poată reveni în sălile de clasă în toamnă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Comuna noastră a fost puternic afectată de inundaţii, viituri, alunecări de teren. Şcolile din structurile arondate şcolii noastre, Şcoala Gimnazială ‘Cloşca’ Cărpiniş, Şcoala Primară Gura Roşiei, GPN Gura Roşiei, au suferit mari pagube materiale. Apa a fost până la geamuri, în curte şi în interior, acum a rămas doar mâlul. Mobilierul şcolar este distrus, manualele şcolare, parchetul, pereţii, dulapurile, etajerele, calculatoarele. Avem mare nevoie de ajutor să refacem ceea ce am avut, să putem intra la toamnă în sălile de clasă cu elevii”, au transmis, pe Facebook, reprezentanţii Şcolii Gimnaziale “Simion Balint” Roşia Montană.

A fost deschis un cont bancar pentru donaţii pentru Şcoala Gimnazială “Simion Balint” Roşia Montană.

Cont deschis la Banca Transilvania

SCOALA GIMNAZIALA “SIMION BALINT” ROȘIA MONTANĂ

Comuna Roșia Montană, nr. 188, jud. ALBA, cod 517615

RO77BTRLRONCRT0006457501/CUI 12864507

Persoana de contact: director Caproș Gabriela Adela 0731-317116.

Roşia Montană se numără printre cele mai afectate zone din Alba de inundaţiile înregistrate în judeţ începând de joi seara.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania