PSD cere adoptarea legii CONSUMATORULUI VULNERABIL, a declarat astăzi vicepreședintele partidului, deputatul de Maramureș, Gabriel Valer Zetea. Conform acestuia, peste 500.000 de români riscă să fie aruncați în întuneric.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Sute de mii de gospodării vor fi deconectate de la rețeaua electrică, peste jumătate de milion de români vor fi aruncați în întuneric. Românii sunt siliți să se întoarcă la opaiț, pentru că nu pot face fața prețurilor sălbatice rezultate din liberalizarea nesăbuită a energiei, decisă de guvernele lui Iohannis.”, a spus Zetea.

Deputatul susține că PSD a cerut convocarea de urgență a Parlamentului pentru adoptarea legii consumatorului vulnerabil.

”Condamnăm vehement indolența și iresponsabilitatea guvernării actuale, care în loc să ia deciziile corecte pentru români se preocupă doar de campanii electorale și de folosirea resurselor statului în interes de partid! PSD solicită parlamentarilor puterii să-și întrerupă vacanțele și campaniile de partid, pentru a veni să dăm o lege care să apere românii vulnerabili! Nu vă mai bateți joc de oameni!”, a mai spus Gabriel Zetea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.