Biletele pentru reprezentaţiile care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), din perioada 20-29 august 2021, vor fi puse în vânzare joi, 22 iulie 2021, la ora 14.00, pe website-ul www.sibfest.ro.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Ediţia din acest an a FITS, cu tema “Construim speranţa împreună / Building hope together”, va oferi publicului posibilitatea de a cumpăra bilete individuale pentru reprezentaţii fizice şi online, dar şi abonamente pentru mediul online.

Biletele pentru spectacolele care au loc în spaţii închise costă între 20 de lei şi 150 de lei.

Preţurile biletelor pentru reprezentaţiile online, în direct sau înregistrate, sunt cuprinse între 20 de lei şi 75 de lei.

Premiera ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este posibilitatea achiziţionării unui abonament la preţul de 500 lei, care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole şi din restul spaţiilor indoor unde au loc reprezentaţii cu public, precum şi la spectacolele online înregistrate.

Astfel, oricine doreşte, din orice zonă a României, a Europei, sau de oriunde din lume, poate urmări online reprezentaţiile Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în baza acestui abonament.

Manifestările programate în spaţii deschise şi o serie de spectacole din mediul online vor fi oferite gratuit publicului.

Cea de-a XXVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este cea mai complexă ediţie organizată până în prezent, având o triplă dimensiune, fizică, hibridă şi online, şi va aduce la Sibiu peste 600 de producţii de teatru, dans, circ, film, musical, operă, carte, conferinţe, expoziţii, performance, muzică, spectacole de stradă. Israel Galvan Company, Charlotte Rampling, Tokyo Metropolitan Theatre, Kibbutz Contemporary Dance Company, Maria Pages Compania sunt printre numele mari de companii sau artişti invitaţi ai FITS 2021.

Despre FITS 2021

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizat – sub Înaltul Patronaj al Preşedinţiei României – de Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu

Eveniment realizat cu sprijinul: Primului Ministru al României, al Guvernului României, al Ministerului Culturii, al Ministerul Educaţiei, al Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.