9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI COVASNASistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, pus în funcțiune la...

Sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, pus în funcțiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe

Publicat în

spot_img
spot_img

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, măsura fiind menită să îmbunătăţească serviciile oferite pacienţilor, a anunţat miercuri conducerea instituţiei.

“Din data de 1 iulie am pus în funcţiune un sistem de consultare online a rezultatelor analizelor medicale, inclusiv analize PCR, inclusiv laboratorul de anatomie patologică, analizele histopatologice pot fi consultate pe site-ul nostru, chiar lângă butonul de programări online. Pacientul care vine să i se recolteze un set de analize, căruia i s-a recoltat o piesă de biopsie sau face un test PCR primeşte un QR cod prin care direct poate accesa analiza respectivă sau, în varianta în care nu are un cititor de QR pe device-ul mobil, pacientul poate, printr-un şir de secvenţe securizate, prin introducere de coduri, să consulte direct pe site-ul nostru analiza respectivă”, a declarat managerul Spitalului Judeţean, Andras Nagy Robert, în cadrul unei conferinţe de presă.

Unitatea medicală a introdus în urmă cu aproape doi ani şi jumătate un sistem de programări on-line pentru consultaţiile medicale din Policlinică.

Acestea pot fi făcute pe platforma aflată pe site-ul spitalului, pacienţii având posibilitatea să îşi aleagă ziua, ora şi medicul preferat.

În paralel a fost menţinut şi sistemul de programări prin telefon, însă, din cauza pandemiei de COVID-19, anul trecut au fost eliminate programările prin Registratură.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel

La Sfântu Gheorghe a fost dezvelit monumentul comemorativ al copilului mort în 1984, victimă a unei bombe care a explodat în oraş

La 5 iunie 1984, în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, a explodat o bombă lângă grupul statuar Mihai Viteazul, ucigând un băiat maghiar de 11 ani. Autorităţile au considerat incidentul ca fiind un act de terorism cu scopul de a distruge statuia, autorul însă nu a fost identificat niciodată.