13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARADemonstraţii ale echipelor de robotică din judeţul Hunedoara, în Parcul Municipal din...

Demonstraţii ale echipelor de robotică din judeţul Hunedoara, în Parcul Municipal din Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Echipele RobotX Hunedoara, RobotY Hunedoara, Decebal Tech Deva, Dark Energy invită publicul la evenimentul ,,Robotica la Poalele Cetății”, aflat la a treia ediție.

Evenimentul va avea loc joi, la ora 17:00, în Parcul Municipal ,,Cetate” Deva.

Publicul va putea asista la demonstrații cu roboți care au reprezentat județul Hunedoara la competiții naționale și internaționale și va avea ocazia să aflați mai multe informații despre robotică de la elevii și profesorii care au creat acești roboți ai viitorului.

Intrarea la eveniment este liberă.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel