11.8 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIENumăr record de participanţi la şcoala de vară internaţională "Project management" organizată...

Număr record de participanţi la şcoala de vară internaţională “Project management” organizată la UBB

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Biroul Erasmus+ al Centrului de Cooperări Internaţionale, a organizat, în perioada 12 – 16 iulie 2021, prima şcoală de vară online pe tema managementului proiectelor.

În cadrul şcolii de vară au fost prezentate teme generale şi specifice privind managementul proiectelor în cadrul sesiunilor de dimineaţă: faza de iniţiere şi planificare, implementarea activităţilor, identificarea riscurilor şi adaptarea la schimbare, organizarea bugetului şi planificarea activităţilor, monitorizarea, evaluarea şi raportarea proiectelor.

Pe lângă sesiunile de prezentare au fost organizate şi activităţi interactive şi sociale, precum: turul virtual al UBB, turul virtual al oraşului, concursuri cu premii, sesiuni de networking. Activităţile de predare din cadrul sesiunilor de dimineaţă au fost realizate de către membri ai biroului Erasmus, şcoala de vară beneficiind şi de prezenţa unor cadre didactice UBB cu experienţă în implementarea proiectelor europene. Studenţii participanţi au avut oportunitatea de a discuta cu reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Şcoala de vară s-a adresat studenţilor universităţilor partenere UBB şi a înregistrat 260 de participanţi din Egipt, Brazilia, Cehia, Algeria, Madagascar, Belgia, China, Spania, Italia, Botswana, Georgia, Ucraina, Franţa, Azerbaijan, Sudan, Olanda, Vietnam, Camerun, Polonia, Lituania, Germania, Turcia, Slovenia, Tunisia, Slovacia, Ungaria, Moldova, Afganistan, Bangladesh, Indonezia, Malaezia, Estonia, Etiopia, Nigeria, Zimbabwe, Armenia, Congo, Georgia, Iran, Belarus, India şi Yemen.

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel