Primăria municipiului Orăștie a făcut public un chestionar online care are ca scop evaluarea nevoilor locuitorilor cu privire la situația existentă la nivelul comunității locale, precum și la oportunitățile de dezvoltare locală în perioada 2021 – 2027.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Administrația din Orăștie își dorește ca un număr cât mai mare de cetățeni să completeze acest chestionar care este parte componentă a proiectului „Planificarea strategică teritorială și soluții integrate pentru simplificarea procedurilor administrative la nivelul Municipiului Orăștie” în care se va elabora Strategia integrată de dezvoltare urbană al cărei scop este reprezentat de asigurarea unei viziuni coerente de dezvoltare la nivelul UAT Orăștie, transpuse într-un portofoliu de propuneri prioritare, ideal sprijinite de comunitate, care să răspundă nevoilor și exigențelor de finanțare pentru următoarea perioadă de programare a fondurilor europene 2021-2027.

”Ne dorim ca un număr cât mai mare de cetățeni să completeze acest chestionar. Se poate accesa atât pe un smartphone cât și pe orice alt device, iar procesul de completare durează mai puțin de 3 minute. Cetățenii sunt chestionați referitor la gradul de mulțumire pentru anumite aspecte precum curățenia din oraș, locurile de muncă, starea spațiilor verzi, oportunitățile de petrecere a timpului liber sau traficul din oraș. De asemenea, dorim să aflăm cât de importante sunt pentru cetățenii din Orăștie subiecte precum restaurarea centrului istoric (inclusiv infrastructura pietonală și carosabil), amenajarea de noi spații verzi sau dezvoltarea capacității administrative”, a declarat primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan.

Chestionarul poate fi accesate la adresa următoare: https://www.survio.com/survey/d/K3Q2E4G4E7K5J5H5C

Strategia administrației din Orăștie pentru următorii ani va urmări armonizarea intereselor de îmbunătățire pe termen lung a condițiilor economice, sociale și de mediu, cu nevoia de conservare a identității și culturii locale.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania