fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEOrăștie își chestionează cetățenii despre nevoile de dezvoltare locală

Orăștie își chestionează cetățenii despre nevoile de dezvoltare locală

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria municipiului Orăștie a făcut public un chestionar online care are ca scop evaluarea nevoilor locuitorilor cu privire la situația existentă la nivelul comunității locale, precum și la oportunitățile de dezvoltare locală în perioada 2021 – 2027.

Administrația din Orăștie își dorește ca un număr cât mai mare de cetățeni să completeze acest chestionar care este parte componentă a proiectului „Planificarea strategică teritorială și soluții integrate pentru simplificarea procedurilor administrative la nivelul Municipiului Orăștie” în care se va elabora Strategia integrată de dezvoltare urbană al cărei scop este reprezentat de asigurarea unei viziuni coerente de dezvoltare la nivelul UAT Orăștie, transpuse într-un portofoliu de propuneri prioritare, ideal sprijinite de comunitate, care să răspundă nevoilor și exigențelor de finanțare pentru următoarea perioadă de programare a fondurilor europene 2021-2027.

”Ne dorim ca un număr cât mai mare de cetățeni să completeze acest chestionar. Se poate accesa atât pe un smartphone cât și pe orice alt device, iar procesul de completare durează mai puțin de 3 minute. Cetățenii sunt chestionați referitor la gradul de mulțumire pentru anumite aspecte precum curățenia din oraș, locurile de muncă, starea spațiilor verzi, oportunitățile de petrecere a timpului liber sau traficul din oraș. De asemenea, dorim să aflăm cât de importante sunt pentru cetățenii din Orăștie subiecte precum restaurarea centrului istoric (inclusiv infrastructura pietonală și carosabil), amenajarea de noi spații verzi sau dezvoltarea capacității administrative”, a declarat primarul municipiului Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan.

Chestionarul poate fi accesate la adresa următoare: https://www.survio.com/survey/d/K3Q2E4G4E7K5J5H5C

Strategia administrației din Orăștie pentru următorii ani va urmări armonizarea intereselor de îmbunătățire pe termen lung a condițiilor economice, sociale și de mediu, cu nevoia de conservare a identității și culturii locale.

Adrian Meitner

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.