Consiliul Judeţean Alba şi Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga” Alba vor relua, începând cu această lună, seria de activităţi în aer liber dedicate în special copiilor şi reunite sub denumirea generică 3.7 Ateliere educative. Atelierele educative au scopul de a familiariza copiii cu serviciile oferite de bibliotecă şi cu colecţiile de carte ale bibliotecii, prin intermediul unor activităţi culturale şi recreative.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Desfăşurată sub genericul “Vara în culori”, prima activitate din această serie se va desfăşura în curtea bibliotecii, vineri, 30 iulie 2021, începând cu ora 10:00.

Activitatea va debuta cu un cuvânt de salut din partea organizatorilor şi cu prezentarea echipei de proiect, după care cei prezenţi vor fi invitaţi la un tur ghidat al bibliotecii, tur ce se va încheia la Şecţia de împrumut carte pentru copiii. După scurta vizită în bibliotecă, în curtea bibliotecii, toţi cei prezenţi pot lua parte la atelierele de desen şi pictură pe pietre şi hârtie şi la lectura publică pentru copii.

Activitatea se va încheia cu jocuri interactive şi prezentări de cărţi destinate copiilor, cărţi ce pot fi împrumutate la domiciliu pe baza permisului de cititor.

Activitatea “Vara în culori” face parte din Proiectul de management pentru perioada 2021-2024 şi este parte integrantă a Programului 3 ANIMAŢIE CULTURALĂ/3.7 Ateliere educative, proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă ce are ca obiectiv principal atragerea de noi categorii de beneficiari ai serviciilor de bibliotecă, prin activităţi specifice vârstei lor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania