Produsele locale sătmărene ajung la sfârșitul acestei săptămâni în orașul Tășnad, cu prilejul organizării Târgului Produselor Sătmărene.

În Ștrandul Termal vor fi prezenți 65 de producători și meșteri artizani, membri ai Asociației pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, cărora sunt așteptați să li se alăture și producătorii din zona Tășnadului. La Târgul Produselor Sătmărene pot fi cumpărate legume proaspete, siropuri naturale, bere artizanală, miere, gemuri, produse artizanale și obiecte de podoabă lucrate manual. Localnicii și turiștii sunt încurajați să cumpere aceste produse, pentru a susține munca producătorilor sătmăreni.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

,,Am găsit deschidere la Tășnad pentru organizarea unui Târg de Produse Sătmărene, cu susținerea primarului și a echipei lui, astfel încât să dăm ocazia și producătorilor din zonă să vadă ce presupune un asemenea târg și să aibă oportunitatea de a se alăture proiectului Produs Sătmărean. În acest moment Produs Sătmărean este singurul proiect din județ care promovează în mod unitar munca producătorilor și meșterilor locali, indiferent că vorbim despre produse agricole, manufactură sau produse alimentare. Am pornit acest proiect cu pași mici, dar a primit imediat sprijinul comunității sătmărene, iar acum cred că este momentul ca târgul de produse să ajungă în cât mai multe locuri din județul Satu Mare”, a declarat inițiatorul proiectului Produs Sătmărean, deputatul Magyar Lóránd.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania