fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAGRICULTURA & AGRIBUSINESSTârgul Produselor Sătmărene, în acest weekend la Tășnad

Târgul Produselor Sătmărene, în acest weekend la Tășnad

Publicat în

spot_img
spot_img

Produsele locale sătmărene ajung la sfârșitul acestei săptămâni în orașul Tășnad, cu prilejul organizării Târgului Produselor Sătmărene.

În Ștrandul Termal vor fi prezenți 65 de producători și meșteri artizani, membri ai Asociației pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, cărora sunt așteptați să li se alăture și producătorii din zona Tășnadului. La Târgul Produselor Sătmărene pot fi cumpărate legume proaspete, siropuri naturale, bere artizanală, miere, gemuri, produse artizanale și obiecte de podoabă lucrate manual. Localnicii și turiștii sunt încurajați să cumpere aceste produse, pentru a susține munca producătorilor sătmăreni.

,,Am găsit deschidere la Tășnad pentru organizarea unui Târg de Produse Sătmărene, cu susținerea primarului și a echipei lui, astfel încât să dăm ocazia și producătorilor din zonă să vadă ce presupune un asemenea târg și să aibă oportunitatea de a se alăture proiectului Produs Sătmărean. În acest moment Produs Sătmărean este singurul proiect din județ care promovează în mod unitar munca producătorilor și meșterilor locali, indiferent că vorbim despre produse agricole, manufactură sau produse alimentare. Am pornit acest proiect cu pași mici, dar a primit imediat sprijinul comunității sătmărene, iar acum cred că este momentul ca târgul de produse să ajungă în cât mai multe locuri din județul Satu Mare”, a declarat inițiatorul proiectului Produs Sătmărean, deputatul Magyar Lóránd.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel