Deputata Ana Maria Gavrilă anunță că părăsește AUR

Data:

Deputata AUR, Ana Maria Gavrilă, a anunțat că a decis să părăsească formațiunea politică și să activeze în Parlament ca independent. Gavrilă a fost aleasă deputat în circumscripția Hunedoara, iar decizia de a părăsi partidul o pune pe seama lipsei de acțiune politică din partea partidului pe listele căruia și-a câștigat mandatul.

Deputata de Hunedoara spune că a luat una dintre cele mai grele decizii din viața ei. Ana Maria Gavrilă se declară dezamăgită că nu există o echipă pe care să poată conta atunci când vine vorba de a-i ajuta pe deveni.

”Atunci când m-am înscris în AUR eram convinsă că fac parte dintr-o echipă care își dorește să arate că putem face o politică diferită, în beneficiul cetățeanului. O echipă cu oameni de cuvânt, care se respectă unii pe alții și care nu se pierde în nebuloasa politică plină de demagogii. O echipă organizată pe criterii meritocratice și de eficiență, cu obiective, strategii și acțiuni care să aducă rezultate reale pentru români.”, a declarat deputata într-o postare pe pagina de socializare

Ana Maria Gavrilă spune că își va continua mandatul de parlamentar de Hunedoara ca deputat independent și susține că rămâne dedicată obiectivului pe care și l-a asumat în fața celor care au votat-o, acela de a face un alt fel de politică pentru deveni și pentru hunedoreni și de a da un exemplu prin acțiune și implicare.

”Sloganele nu țin însă locul acțiunii politice coerente și o atitudine timorată de puterea aparentă a altor partide nu are forța necesară de a impune o nouă viziune pentru România. Iar pentru mine, a continua în această formulă, ar înseamnă a rămâne resemnată că mai mult nu se poate pentru români.

Am fost dezamăgită să constat că, după un an de activitate și contribuția mea semnificativă la campania locală unde AUR a reușit să obțină nu unul, ci doi consilieri locali, singurii consilieri locali AUR într-un municipiu reședință de județ, nu există o echipă pe care să pot conta atunci când vine vorba de a-i ajuta pe deveni. Le-am cerut consilierilor locali ai AUR, în mai multe rânduri și, din păcate, fără succes, să propună o hotărâre de Consiliu Local pentru preluarea Termocentralei Mintia la Primărie. Era o oportunitate și o ultimă speranță de rezolvare a problemei termoficării centralizate pentru iarna următoare după ce primarul a refuzat să vină cu o soluție. Pe aceeași temă, a rezolvării încălzirii în Deva și a apărării Termocentralei Mintia, am avut prea puțin sprijin din partea conducerii centrale a AUR în momentele în care am făcut demersuri pentru a-l convinge pe Ministrul Energiei, Virgil Popescu, să renunțe la planul de vânzare a termocentralei la preț de fier vechi și să ia decizii în beneficiul devenilor. De asemenea, nu am primit susținerea necesară pentru a iniția o moțiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu, care recent s-a dovedit a fi cu adevărat un trădător de țară și un om fără caracter, lăsând mii de oameni în frig la Deva în plină pandemie și încercând să aloce 600 de milioane de euro prin PNRR unei firme de casă a partidului său.

Deputata spune că o să susțină orice proiect al oricărui partid de care este convinsă că îi va ajuta pe români.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related