Sub sloganul EU @ EC | Ne vedem la Electric Castle, Reprezentanţa Comisiei Europene în România se alătură ediţiei din 2021 a festivalului Electric Castle, care are loc între 9 şi 15 august, la Cluj-Napoca.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Timp de şapte zile, echipa Reprezentanţei Comisiei Europene şi cu sprijinul EUROPE DIRECT Cluj aşteaptă publicul la standul lor din Piaţa Unirii, cu informaţii despre programele şi temele de actualitate ale Uniunii Europene, dar şi cu o serie de surprize care să te pregătească pentru distracţie, relaxare şi muzică bună.

Publicul poate afla ce face Uniunea Europeană pentru ca Europa să devină mai sănătoasă, mai verde şi mai digitală, dar şi cum poţi contribui tu pentru a pune lucrurile în mişcare. Tinerii pot discuta cu cei de la echipa Reprezentanţei Comisiei Europene despre ce înseamnă să fii parte din NextGenerationEU!

Reprezentanţa Comisiei Europene oferă publicului şi 10 invitaţii la Electric Castle!

Concursul “Ne vedem la festival!” se desfăşoară pe pagina de Instagram a Reprezentanţei Comisiei Europene.

Oricine participă poate câştiga o invitaţie la festival, valabilă pentru o persoană, care include: 1 abonament CITY PASS CLUJ-NAPOCA 9-15 AUGUST + 1 bilet UNIRII STAGE 13 AUGUST.

Regulamentul concursului este disponibil aici:

https://romania.representation.ec.europa.eu/events/eu-ec-ne-vedem-la-electric-castle_ro

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania