Consiliul Județean Maramureș vă invită în perioada 13-15 august 2021, la Târgul de Sfântă Mărie “Bun de Maramureș”, la Muzeul Satului din Baia Mare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Meșteri populari și producători locali aduc pentru dumneavoastră produse tradiționale, atent meșteșugite, ceramică, podoabe și bunătăți de pus pe masă ori în cămară. Copiii, împreună cu părinții, sunt așteptați la ateliere de creație coordonate de voluntari de la Asociația Team For Youth.

Duminică, 15 august, de la ora 15.00, se va desfășura concertul de pricesne “Din suflet de creștin”, organizat de Ansamblul Folcloric Transilvania!

Accesul la târg se face în baza unui bilet achiziționat de la casieria muzeului. Preț bilet: 5 lei. Copiii beneficiază de acces gratuit!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Asociația “Bun de Maramureș”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ” Liviu Borlan” Maramureş, Ansamblul Folcloric Național “Transilvania” și Primăria Baia Mare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania