Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, lansează prin intermediul unei postări pe pagina de socializare un atac dur la adresa susținătorilor lui Florin Cîțu pe care îi numește oportuniști. Acesta îi acuză că, odată cu scandalul legat de condamnarea premierului din Statele Unite ale Americii, mulți dintre cei care l-au însoțit prin țară lăudându-l în conferințele județene de alegeri ale PNL, acum au ales să se ascundă. Iar asta, spune Tișe, demonstrează lipsa lor de caracter.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Alin Tișe spune, de asemenea, că liderii care ar trebui să conducă partidul să fie aceia care au cele mai multe voturi primite de la cetățeni, din fiecare județ sau municipiu reședință. Așa cum se știe, aleșii liberali cu cel mai mare număr de voturi sunt președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

” Caracterele infecte din politică au distrus această țară timp de 30 de ani.Ceea ce se întâmpla azi cu premierul Cîțu este dovada supremă a caracterului oamenilor politici din PNL. A unora evident, nu putem absolutiza! Am fost unul dintre membrii critici, poate singurul critic vehement al politicii duse de Ludovic Orban, ajuns președinte de partid și premier. Am mai vorbit despre asta. Mulți “curajoși oportuniști” l-au abandonat pe Ludovic Orban și au trecut în tabăra lui Florin Cîțu, doar ca să rămână ei pe poziții. Adică tot noi pe funcții, tot noi miniștri, tot noi la butoane, tot noi…”, scrie Alin Tișe.

”Zilele acestea, la prima probă legată de problemele publice ale premierului Florin Cîțu, curajoșii s-au ascuns. Au intrat în pământ. S-au ascuns, probabil, în munți!L-au abandonat și pe Florin Cîțu.Oamenii aceștia vor să conducă și mai departe partidul și România.Stimați colegi, nu se mai poate așa! Ajunge cu acest mod de a face politică! Vorbăria goală nu mai convinge pe nimeni. Înțelegeți asta!Politica este despre oameni, nu despre povești.PNL are șansa de a exista doar dacă se va reforma! Am văzut săptămânile trecute “concursuri de frumusețe” prin țară, în campania internă din PNL. Îmbrăcați la patru ace, unii colegi au cutreierat toată țara ca să facă unii concurs de discursuri. Pe cine mai interesează?!Pe români cred că îi interesează faptele concrete, făcute de oameni credibili!Hai să facem un exercițiu: luăm miniștrii PNL și le sondăm credibilitatea în județele lor! Apoi și la nivel național! Va fi un dezastru! Pentru că ei, majoritatea lor, nu există! Dar ei vin în alte județe și dau sfaturi. Chiar cred că îi mai ascultă cineva?! Pe mine, astfel de oameni nu mă pot conduce!”, continuă pe același tot critic președintele CJ Cluj.

”Jenant, ce a ajuns politica! Propun PNL un exercițiu democratic, al meritocrației și al performanței politice: liderii care să conducă partidul să fie aceia care au cele mai multe voturi primite de la cetățeni, din fiecare județ/municipiu reședință.Ei sunt cei mai legitimi oameni din acest partid, chiar dacă liderilor închipuiți de la centru nu le place. Ei pot da credibilitate partidului și sunt singurii care pot conduce credibil!Ce ziceți, voi cei cocoțați acolo de o veșnicie!?Nu vreți sa-i lăsați și pe alții să arate ce pot?!Voi ce arătați de 30 de ani? NIMIC!”, este concluzia și îndemnul lui Alin Tișe.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania