Cel mai mare producător de fructe de pădure din vestul țării,Continental Berries, a lansat o chemare către toți cei care vor să ajute spitalele și azilele de bătrâni din județul Hunedoara. Astfel, printr-o campanie care se derulează timp de două zile, oricine dorește să culeagă cele mai delicioase mure, le poate lua acasă gratuit, donând însă jumătate din cantitatea culeasă către spitalele și azilele hunedorene.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Astazi 14 și mâine 15 august, Continental Berries te invita pe culturile sale pentru a culege mure delicioase, cu gust autentic românesc, pentru tine, dar si pentru cei mai neajutorați! La fiecare 2 kilograme culese, unul este pentru tine, iar altul îl donezi spitalelor, azilelor de bătrâni din județul Hunedoara”, se arată în anunțul Continental Berries.

Nu pierdeți, așadar, șansa de a face un bine celor care au cu adevarat nevoie de asta!

Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Bretea Română pentru a vă alătura acestui proiect. Dincolo de faptul că veți petrece timp de calitate, în natură, veți culege fructe delicioase pentru voi, dar veți face și un mare bine celor care tânjesc după gustul aromat al acestor fructe.

”Batranii si bolnavii judetului nostru iti vor multumi, cu siguranta! Alatura-te si tu cauzei susținute de Continental Berries!”, se mai arată în anunțul postat de companie.

Continental Berries- Gustul autentic romanesc al fructelor de padure

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania