27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘO familie a blocat o stradă din Lugoj pentru a-și face nunta

O familie a blocat o stradă din Lugoj pentru a-și face nunta

Publicat în

spot_img
spot_img

O familie din Lugoj a considerat că strada poate fi numai bună pentru etalarea fastuoasă a decorurilor nunții pe care o organizau, așa că au pus covor roșu și boltă de flori chiar în mijlocul drumului.

Lugojenii au ocupat vineri fără niciun scrupul domeniul public din dreptul curții lor, punând covorul roșu și bolta cu flori specifice unei nunți cu mare fast chiar în mijlocul străzii, scrie Lugoj Info.

Un vecin a reclamat la poliție faptul că familia a blocat complet accesul pe drumul public, iar forțele de ordine au intervenit imediat, spre nemulțumirea petrecăreților.

Unul dintre ei i-a amenințat chiar pe polițiștii locali sosiți la fața locului că îl va suna pe primarul Francis Boldea, moment în care i s-a explicat că respectivul politician nu mai este de mult primar.

În cele din urmă, oamenii au scăpat fără amendă, pentru că au demontat imediat bolta de flori și au luat covorul roșu din mijlocul străzii.

Foto: Lugoj Info

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel