Noul turneu WTA anunțat pentru luna octombrie în România a fost inclus oficial în calendarul WTA. Concursul din seria WTA 250 a primit denumirea Transylvania Open și va avea loc la Cluj, în perioada 25 – 31 octombrie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Transylvania Open va fi al doilea turneu WTA organizat în 2021 în țara noastră, după cel de săptămâna trecută, desfășurat tot la Cluj, sub numele de Winners Open.

Transylvania Open va fi organizat de aceeași echipă de la Winners Open, care și-a dorit o competiție într-o perioadă a anului mai avantajoasă. Asta pentru că Winners Open a avut loc pe zgură, în paralel cu sezonul de hard american.

Transylvania Open, noul turneu WTA programat în luna octombrie în România, este dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari.

La Transylvania Open sunt așteptate mai multe jucătoare de top, întrucât aceasta va fi ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor.

Noul turneu se va desfășura pe hard indoor, în BT Arena, acolo unde naționala de Fed Cup a României a disputat cele mai importante meciuri din ultimii ani. Astfel, Simona Halep ar putea juca din nou în fața propriilor fani, programul permițându-i, în principiu, să participe la Transylvania Open.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania