Primul film documentar românesc despre jocurile de societate, intitulat “Jocumentar”, adresat atât celor interesaţi de industria acestor jocuri, cât şi celor care nu au avut tangenţă cu domeniul, va fi prezentat în premieră naţională la Cinematograful Arta Târgu Mureş.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Pe 31 august 2021, începând cu ora 19:00, Jocozaur prezintă, în premieră naţională, filmul ‘Jocumentar’, primul film documentar românesc despre jocurile de societate. Premiera va avea loc la cinematograful Arta, din Piaţa Trandafirilor 35-37, Târgu Mureş. Echipa Jocozaur îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi şi pasionaţi de lumea jocurilor la premiera noului lor proiect de suflet. Evenimentul va fi urmat de o sesiune Q&A cu unii actori din film. Avem pregătite pentru voi discursuri interesante şi multe răspunsuri la întrebări pertinente, un material complex, la care s-a muncit din drag şi cu ardoare, timp de mai multe luni. A fost un drum lung, dar mulţumirea de final e cu atât mai mare, şi va fi cu adevărat infinită dacă vom descoperi că scopul nostru primordial, acela de a influenţa în bine vieţile altora, a fost atins”, a arătat administratorul Jocozaur, Gábor Nagy, într-un comunicat de presă.

Potrivit comunicatului de presă, Jocumentar este primul documentar despre jocuri de societate din România, şi se adresează celor care deţin magazine de jocuri de societate, reprezentanţilor cluburilor, designeri, creatorilor de conţinut, organizatorilor de festivaluri pe aceeaşi tematică, dar mai ales celor care nu au deschis încă niciodată uşa spre această lume plină de oportunităţi, momente frumoase, zâmbete şi satisfacţii.

“Vorbim despre un tot unitar, menit să aducă în prim-plan mai multe perspective, de aşa manieră încât spectatorul să reuşească să vizualizeze într-un timp foarte scurt această lume nouă, fără a fi nevoie să parcurgă el însuşi toate etapele care să-i expună obiectiv detaliile unui domeniu atât de complex”, a arătat Gábor Nagy.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania