Iulian Dan Gângă, bucătar la Blocul Alimentar din cadrul Spitalului Municipal Sighișoara, este primul bucătar de spital care participă la cunoscutul show culinar ”Chef la cuțite”. El s-a prezentat în 20 august la preselecția emisiunii și a trecut în următoarea etapă a concursului, după ce a convins juriul cu un preparat pe care îl pregătește adesea și pentru pacienții spitalului.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”A participat cu un preparat care se prepara si se serveste si pacientilor internati in cadrul spitalului nostru.Suntem mândri de reușita lui, o merită! Un bucătar de nota 10 pentru sezonul 10. Zilnic echipa Blocului Alimentar al unitatii isi dedica priceperea pacientilor si angajatilor punand suflet in preparate si contribuind intens si cu dedicatie in activitatea de zi de zi ! Ca si conducere asiguram cele necesare activitatii si sustinem initiativele personalului, pentru ca impreuna sa oferim cat mai mult pacientilor si colectivului nostru.Ne bucuram sa avem alaturi personal special! Felicitari!”, a transmis managerul spitalului dr. Tanaszi Sarolta.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania