Primăria Sfântu Gheorghe a pus la dispoziţia cetăţenilor şi asociaţiilor de proprietari din municipiu o listă a meşterilor specializaţi în lucrări de reparaţii şi întreţinere a blocurilor şi spaţiilor verzi.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, baza de date cuprinde numele şi datele de contact şi a fost realizată în urma unei consultări avute cu asociaţiile de proprietari din municipiu, care au reclamat faptul că întâmpină greutăţi în găsirea unor meşteri specializaţi în lucrări de întreţinere şi reparaţii.

“Primăria Sfântu Gheorghe a consultat la începutul acestui an asociaţiile de proprietari din oraş, în cadrul discuţiilor mai multe dintre acestea spunând că au deseori probleme în a găsi profesioniştii potriviţi pentru a efectua lucrări precum zugrăvirea scărilor de bloc, reparaţii la acoperiş, instalaţii sanitare, reparaţii la lifturi, curăţarea scărilor sau întreţinerea spaţiilor verzi. Pentru a rezolva această problemă, municipalitatea a creat o bază de date care conţine o listă de profesionişti şi firme locale care efectuează diverse lucrări de reparaţii şi întreţinere, de la scări, reparaţii de acoperişuri până la instalaţii electrice”, se arată într-un comunicat de presă, postat marţi pe pagina de internet a Primăriei.

Baza de date poate fi accesată de pe site-ul instituţiei, la secţiunea Meşterii Sepsi.

Municipalitatea doreşte să extindă această listă, prin urmare cei interesaţi să fie incluşi în această bază de date pot contacta Compartimentul de Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari din cadrul Primăriei.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania