Ziua Ecvastră Clujeană a ajuns la cea de-a opta ediție, iubitorii cailor și călăriei fiind așteptați sâmbătă, 28 august, pe strada Lomb din Cluj, la ferma de cai Szilaj.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Pentru a 8-a oară anul acesta, se organizează Ziua Ecvastră Clujeană, sâmbătă, 28 august, pe strada Lomb din Cluj-Napoca, la ferma de cai Szilaj. O excelentă oportunitate de recreere pentru întreaga familie. Intrarea la eveniment este liberă!

Deschiderea va avea loc sâmbătă dimineața la ora 11.00, după care o să puteți urmări diverse spectacole de echitație, de la tir cu arcul până la demonstrația de luptă a trupei Virtus Transsylvanica.

Oaspeții care vin cu propriul cal își pot înscrie animalul în concursul ecvestru de frumusețe care va avea loc la fața locului! Cei care doresc o provocare pot participa la o varietate de concursuri de îndemânare.

Nici cei mici nu au fost uitați. Pentru ei, organizatorii au pregătit plimbări cu cai, teatru de păpuși, facepainting și un tobogan uriaș!Toată

lumea este binevenită la ferma de cai Szilaj, pe strada Lomb. Mai multe informații: VIII.Ziua Ecvestră Clujeană / VIII. Kolozsvári Lovasnap

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania