Lucrările de reabilitare a drumului judeţean DJ 186 Bârsana – Săcel, unul dintre cele mai solicitate drumuri de către turiştii români şi străini pentru a ajunge în staţiunea montană Borşa (Munţii Rodnei) şi la trenul Mocăniţa (Munţii Maramureşului), sunt aproape de final, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Ionel Bogdan.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Lucrările de reabilitare şi modernizare a unuia dintre cele folosite drumuri de către turiştii români şi străini sunt aproape gata, iar la jumătatea lunii septembrie ar putea avea loc recepţionarea lucrării. Suntem în faza de pregătire a documentelor pentru această lucrare. Prin modernizarea şi reabilitarea, uneori în întregime, a infrastructurii rutiere, consider eu, creştem siguranţa traficului rutier de toate categoriile din judeţ, dar oferim şi condiţii mult mai bune de trafic pentru cetăţeni şi, totodată, contribuim la dezvoltarea unei componente economice importante, industria locală a turismului”, a spus Ionel Bogdan.

Potrivit acestuia, CJ va continua reparaţia şi modernizarea altor tronsoane de drumuri judeţene.

Întreţinerea drumurilor judeţene se află în administraţia Societăţii Judeţene de Drumuri şi Poduri Maramureş care deţine în portofoliu aproape 800 de kilometri de drumuri. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania