Senatorul PSD Matieș Călin Gheorghe, cel care reprezintă județul Alba în Parlamentul României, a luat o decizie radicală pentru a putea ajunge cât mai repede oriunde este solicitat în județ. El și-a făcut un birou parlamentar mobil, transformând un microbuz în sediu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Senatorul de Alba spune că și-a luatfoarte în serios rolul de parlamentar al județului Alba, așa că biroul său vine la ușa oricărui cetățean care îl solicită.

”Sunt senatorul pe roți, mereu la dispoziția dumneavoastră. Mi-am luat foarte în serios rolul meu de parlamentar al județului Alba și voi continua să o fac. De astăzi, BIROUL MEU LA UȘA TA intră în acțiune. Adică Biroul meu parlamentar este în orice localitate, la oraș sau la țară din JUDEȚUL ALBA. Sunt la un telefon distanță de dumneavoastră și ne putem întâlni pentru a găsi mereu soluțiile cele mai bune, la problemele pe care le aveți.”

Pentru a-l solicita pe senatorul PSD tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon: 0768 94 95 91 unde consilierul senatorial Bunea Ioan-Iulian va înregistra solicitarea și apoi va stabiliora și data la care senatorul va veni acolo unde a fost chemat.

”Mă voi deplasa cu BIROUL PARLAMENTAR MOBIL oriunde este nevoie. La ora și data stabilite voi fi în comuna sau orașul unde sunt chemat, împreună cu colegii mei consilieri locali sau județeni”, a scris pe pagina de socializare senatorul de Alba.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania