Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Ciprian Teleman, s-a întâlnit în acest week-end la Orăștie cu directorii județeni, regionali și din structura centrală ai Companiei Naționale Poșta Română pentru a discuta cu aceștia pașii pentru reformarea instituției.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În decorul de la Arsenal Park, Ciprian Teleman le-a dat vești nu tocmai bune celor prezenți. El le-a spus, printre altele, că digitalizarea mediului privat și a instituțiilor statului va impune restructurarea portofoliului de servicii al Poștei precum și extinderea ariei de servicii în afara țării.

Ministrul cercetării a repetat ceea ce a spus deja cu câteva zile în urmă și anume că vremea numirilor de la partid s-a încheiat, locul acestora va fi luat de competență pentru poziția ocupată.

Teleman spune că Ministerul va susține planurile de stabilizare financiară, restructurare și modernizare a serviciilor Poștei Române.

”Ministerul va susține planurile de stabilizare financiară, restructurare și modernizare a serviciilor Poștei Române. Recrutarea unui director general și a administratorilor este demarată și va asigura un mandat stabil pentru planurile de mai sus. Mai presus de infrastructura foarte mare, cea mai importantă resursă pe care o are Poșta o reprezintă oamenii buni. Vremea numirilor de la partid s-a încheiat, locul acestora va fi luat de competență pentru poziția ocupată.”

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania