Un bărbat din localitatea bistriţeană Anieş a fost imobilizat de către poliţişti şi evacuat din locuinţă după ce şi-a agresat soţia şi cei doi copii şi a sustras o sumă de bani din casă, potrivit buletinului de presă remis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Luni seara, în jurul orei 21,30, soţia a sesizat poliţiştii că bărbatul a sustras banii pe care aceasta îi împrumutase de la o vecină şi i-a agresat pe cei doi copii, în vârstă de 12 ani, respectiv 17 ani, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

La locuinţa familiei a intervenit un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm, fiind întocmit dosar penal pentru furt şi violenţă în familie.

Femeia a refuzat, la acel moment, emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

La scurt timp după plecarea echipajului, unul dintre copii a sesizat prin 112 faptul că tatăl lor o agresează pe mamă.

Bărbatul, care se manifesta agresiv, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei, iar poliţiştii au emis împotriva lui ordin de protecţie provizoriu, fiind evacuat din locuinţă.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, iar starea conflictuală este în continuare monitorizată. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania