Timișorenii sunt invitați joi 9 septembrie, la un concert simfonic găzduit de Filarmonica Banatul. Spectacolul îi aduce în atenția publicului pe 𝗥𝘂𝗺𝗼𝗻 𝗚𝗮𝗺𝗯𝗮, celebru dirijor britanic, precum și pe 𝗣𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗝𝗮𝗯𝗹𝗼𝗻𝘀𝗸𝗶, pianist suedez premiat la nivel internațional.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Printre compozițiile ce vor putea fi ascultate se numără și 𝗦𝗶𝗺𝗳𝗼𝗻𝗶𝗮 𝗧𝗿𝗶𝗮𝗱𝗲 — 𝗥𝗶𝘁𝘂𝗮𝗹 𝗳𝘂𝗻𝗲𝗯𝗿𝘂 „𝗶𝗻 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗶𝗮𝗺 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟭𝟵𝟴𝟵”, de Remus Georgescu.

Muzica este viaţă, energie cinetică, o permanentă devenire, o continuă metamorfozare. Muzica este flacără. Nu mi-am propus să realizez muzical o ilustrare a titlurilor de catalog ale unor sculpturi, aşa cum se întâmplă în cazul altor lucrări inspirate, în special, de pictură. În interiorul blocului meu de sunete, statuia palpită, este vie […]❞ – Remus Georgescu.

Biletele pot fi cumpărate de la casieria Filarmonicii Banatul sau cu o oră jumătate înainte de începerea fiecărui concert sau recital. Prețurile sunt următoarele:

10 lei – elevi, studenți, pensionari;
20 lei – bilet întreg;
30 lei – bilet loje.

Spectacolul de joi 9 septembrie se desfășoara în cadrul Festivalului Internațional ”George Enescu” și va începe la ora 19.

Sursă: Filarmonica Banatul Timișoara

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania