13.7 C
Cluj-Napoca

Pelicule în premieră la TIFF Oradea

Publicat:

Au mai rămas doar câteva zile până la startul celei de-a patra ediții a TIFF Oradea, festival de film care va veni în acest an cu surprize pentru cinefili.

În perioada 17-19 septembrie, bihorenii vor avea șansa să urmărească pe marele ecran cele mai așteptate povești ale anului, unele dintre ele prezentate chiar înainte de lansarea oficială în cinema. În fiecare zi de festival, Piața Unirii, Palatul Baroc, Teatrul Regina Maria și Filarmonica de Stat din Oradea vor găzdui proiecțiile speciale de la care nu vor lipsi regizorii și actorii români ai momentului.

Programul complet poate fi urmărit AICI

Toate evenimentele incluse în programul festivalului vor fi organizate cu respectarea normelor sanitare în vigoare. În spațiile de proiecție din interior, spectatorii vor purta masca de protecție pe toată durata evenimentului, iar pentru participarea la evenimentele în aer liber, accesul spectatorilor se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului şi va fi permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului şi al persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore inaintea începerii evenimentului.

Cea de-a patra editie TIFF Oradea este organizată de Asociația Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociația Festivalul de Film Transilvania.

sursă foto: TIFF Oradea

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img