Direcția de Asistență Socială Deva caută voluntari pentru desfășurarea activităților de ajutorare a persoanelor vârstnice. Potrivit unui anunț făcut de autoritățile ardelene, activitatea voluntarilor se va concentra, în principal, pe efectuarea de cumpărături (alimente, medicamente și alte bunuri de strictă necesitate), plata facturilor sau însoțirea vârstnicilor la plimbări ori vizite.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Persoanele care doresc să devină voluntari în cadrul Direcției de Asistență Socială Deva trebuie să îndeplinească o serie de criterii, printre care:

– vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani

– domiciliul sau reședința în municipiul Deva

– capacitate deplină de exercițiu

– stare de sănătate corespunzătoare acțiunilor organizate

– să nu aibă antecedente penale care să le facă incompatibile cu activitatea de voluntariat desfășurată

Potrivit legislației în vigoare, voluntariatul este recunoscut drept experiență profesională și/sau în specialitate, dacă acesta este realizat în domeniul studiilor absolvite.

Selecția și recrutarea voluntarilor se face de către Compartimentul Resurse Umane, pe baza unui interviu și în urma cererii-tip de înscriere, care se depune la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 2, camera 6).

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0755.878.705 (Compartiment Resurse Umane), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania