Începând de miercuri, 15 septembrie, persoanele defavorizate din Timișoara primesc noi pachete cu hrană de la Uniunea Europeană, prin Direcția de Asistență Socială. Acestea conțin făină, mălai, paste, ulei,  zahăr, orez, conserve de carne, gemuri și compot de fructe. Potrivit unui comunicat emis de autorități, de ajutoare pot beneficia următoarele categorii de persoane:

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

a) membrii familiilor si persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispozitie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat in baza Legii nr.416/2021 privind venitul minim garantat, cu modificările si completările ulterioare;

b) membrii familiilor beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei acordată in baza Legii NR.277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

Toti beneficiarii care ridică pachetele de produse alimentare trebuie să prezinte actul de identitate în original.

Oamenii care fac parte din mai multe categorii, beneficiază de produse o singură dată în cadrul programului anual și pentru o singură categorie de persoane defavorizate.

Pachetele cu hrană pot fi ridicate de pe strada Lorena nr.35, de luni până vineri, în intervalul orar: 08.00-16.00, până în data de 29 octombrie, în limita stocului disponibil.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.