Teatrul ca un joc se desfăşoară în perioada 6 septembrie – 8 octombrie 2021 în judeţul Sibiu. Un proiect dedicat tinerilor cu desfăşurare artistică în zone neconvenţionale. Spectacolele de teatru propuse de organizatori vor avea loc în spaţiile Centrelor de Tineret din Sibiu şi Răşinari.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Aceşti ultimi doi ani, cu totul speciali au schimbat regulile jocului. Teatrul există de peste 2000 de ani şi cu siguranţă nu va dispărea tocmai acum când avem nevoie cu disperare de a schimba energii creatoare spre a ne potoli sufletele însingurate de această izolare Propunem o reîntâlnire cu actorul tânăr în spaţii neconvenţionale adaptate special pentru derularea de performance-uri. Intrarea la spectacole este liberă în limita locurilor disponibile, iar accesul se va face respectând toate normele în vigoare. Spectatorii sunt aşteptaţi pe strada Nicolae Teclu nr 41 unde îşi are sediul Centrul de Tineret din Sibiu. La Răşinari, spectatorii sunt invitaţi la Centrul de Tineret din comună, pe strada Octavian Goga nr 1527, chiar în incinta Căminului Cultural.” a spus actorul şi preşedintele asociaţiei Become – Cătălin Grigoraş

În acest weekend puteţi urmări:

17.09.2021, ora 19.00 GUNOIERUL o super comedie după un text semnat Mimi Brănescu la Centrul de Tineret din Sibiu

18.09 2021, ora 18.00 S-A ÎNTAMPLAT ÎNTR-O JOI text Elise Wilk, regia Laura Moldovan la Centrul de Tineret din Răşinari

19.09.2021, ora 19.00 ORACOL text Rucsandra Pop, un spectacol de Graţiela Bădescu la Centrul de Tineret din Sibiu

Cei mai mici dintre spectatori sunt aşteptaţi sâmbătă 18.09.2021, ora 11.00 la SCUFIŢA ROŞIE – spectacol ce va avea loc la Casa de Cultură din Cisnădie.

Pentru mai multe detalii despre program se poate accesa pagina de facebook a proiectului TEATRUL E UN JOC. Rezervări la telefon 0745 261 751.

Un proiect cofinanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin DJST SIBIU în cadrul P2 – program de susţinere a acţiunilor de tineret şi susţinut de Primăria Răşinari.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania