fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUTEATRUL ca un joc - proiect dedicat tinerilor în judeţul Sibiu

TEATRUL ca un joc – proiect dedicat tinerilor în judeţul Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Teatrul ca un joc se desfăşoară în perioada 6 septembrie – 8 octombrie 2021 în judeţul Sibiu. Un proiect dedicat tinerilor cu desfăşurare artistică în zone neconvenţionale. Spectacolele de teatru propuse de organizatori vor avea loc în spaţiile Centrelor de Tineret din Sibiu şi Răşinari.

„Aceşti ultimi doi ani, cu totul speciali au schimbat regulile jocului. Teatrul există de peste 2000 de ani şi cu siguranţă nu va dispărea tocmai acum când avem nevoie cu disperare de a schimba energii creatoare spre a ne potoli sufletele însingurate de această izolare Propunem o reîntâlnire cu actorul tânăr în spaţii neconvenţionale adaptate special pentru derularea de performance-uri. Intrarea la spectacole este liberă în limita locurilor disponibile, iar accesul se va face respectând toate normele în vigoare. Spectatorii sunt aşteptaţi pe strada Nicolae Teclu nr 41 unde îşi are sediul Centrul de Tineret din Sibiu. La Răşinari, spectatorii sunt invitaţi la Centrul de Tineret din comună, pe strada Octavian Goga nr 1527, chiar în incinta Căminului Cultural.” a spus actorul şi preşedintele asociaţiei Become – Cătălin Grigoraş

În acest weekend puteţi urmări:

17.09.2021, ora 19.00 GUNOIERUL o super comedie după un text semnat Mimi Brănescu la Centrul de Tineret din Sibiu

18.09 2021, ora 18.00 S-A ÎNTAMPLAT ÎNTR-O JOI text Elise Wilk, regia Laura Moldovan la Centrul de Tineret din Răşinari

19.09.2021, ora 19.00 ORACOL text Rucsandra Pop, un spectacol de Graţiela Bădescu la Centrul de Tineret din Sibiu

Cei mai mici dintre spectatori sunt aşteptaţi sâmbătă 18.09.2021, ora 11.00 la SCUFIŢA ROŞIE – spectacol ce va avea loc la Casa de Cultură din Cisnădie.

Pentru mai multe detalii despre program se poate accesa pagina de facebook a proiectului TEATRUL E UN JOC. Rezervări la telefon 0745 261 751.

Un proiect cofinanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin DJST SIBIU în cadrul P2 – program de susţinere a acţiunilor de tineret şi susţinut de Primăria Răşinari.

Adrian Meitner

Articole recente

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat proiectul reamenajării străzii Bolyai

Scopul proiectului este de a încuraja mobilitatea bazată pe mersul pe jos, cu bicicleta, diminuarea traficului rutier, reducerea congestiei în zona centrală, îmbunătățirea condițiilor de trafic

Directorul general al Teatrului Național din Timișoara, Ada Hausvater, distinsă cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler

Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024, emis de președintele României cu prilejul Zilei Culturii Naționale, consfințește acordarea acestui prestigios titlu Adei Hausvater, „în semn de înaltă apreciere pentru meritele importante în aducerea dramaturgiei românești și a Teatrului Național Mihai Eminescu în prim-planul culturii europene, pentru dezvoltarea prin arta dramatică a spiritului civic și democratic în Timișoara”, subliniind, de asemenea, dubla sa calitate de regizor și manager de teatru.

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Mai multe articole de același fel