Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Băile Felix a ajuns de la propria nuntă direct la spital, după ce a fost luat pe sus de către nuntaşi, iar aceştia l-au scăpat, întreaga scenă, care a avut loc sub ochii miresei, fiind filmată. Bărbatul a suferit leziuni la coloana vertebrală şi este internat.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Incidentul a avut loc în timpul junei nunţi organizate vineri, într-un local din Băile Felix, scriu jurnaliştii de la bihorjust.ro. La scurt timp de la deschiderea petrecerii, după dansul mirilor, tânărul însurăţel, aflat pe ringul de dans, a fost luat pe sus de câţiva dintre invitaţi. Aceştia l-au aruncat în sus o dată, însă a doua oară nu l-au mai prins, el căzând la pământ. A fost apoi ridicat şi pus pe un scaun până la sosirea unui echipaj de la ambulanţă.

Bărbatul le-a declarat, de pe patul de spital, jurnaliştilor locali că în momentul în care a ajuns la spital îşi putea mişca puţin piciorul stâng, însă deloc piciorul drept. Între timp, în cursul dimineţii de sâmbătă, a reuşit să îşi mişte ambele picioare.Bărbatul a mai declarat că, în opinia sa, gestul nuntaşilor de a-l lua de mâini şi de picioare pentru a-l pune pe un scaun i-a agravat situaţia. Mirele nu a precizat dacă a decis sau nu să intenteze o acţiune în instanţă împotriva celor care l-au scăpat pe podea.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania