25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORUn bihorean a ajuns la spital, la începutul propriei nunţi, după ce...

Un bihorean a ajuns la spital, la începutul propriei nunţi, după ce a fost aruncat în sus şi apoi scăpat de către nuntaşi

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Băile Felix a ajuns de la propria nuntă direct la spital, după ce a fost luat pe sus de către nuntaşi, iar aceştia l-au scăpat, întreaga scenă, care a avut loc sub ochii miresei, fiind filmată. Bărbatul a suferit leziuni la coloana vertebrală şi este internat.

Incidentul a avut loc în timpul junei nunţi organizate vineri, într-un local din Băile Felix, scriu jurnaliştii de la bihorjust.ro. La scurt timp de la deschiderea petrecerii, după dansul mirilor, tânărul însurăţel, aflat pe ringul de dans, a fost luat pe sus de câţiva dintre invitaţi. Aceştia l-au aruncat în sus o dată, însă a doua oară nu l-au mai prins, el căzând la pământ. A fost apoi ridicat şi pus pe un scaun până la sosirea unui echipaj de la ambulanţă.

Bărbatul le-a declarat, de pe patul de spital, jurnaliştilor locali că în momentul în care a ajuns la spital îşi putea mişca puţin piciorul stâng, însă deloc piciorul drept. Între timp, în cursul dimineţii de sâmbătă, a reuşit să îşi mişte ambele picioare.Bărbatul a mai declarat că, în opinia sa, gestul nuntaşilor de a-l lua de mâini şi de picioare pentru a-l pune pe un scaun i-a agravat situaţia. Mirele nu a precizat dacă a decis sau nu să intenteze o acţiune în instanţă împotriva celor care l-au scăpat pe podea.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)