21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘAmenzi pentru firmele care abandonează deșeuri pe șantierele timișorene

Amenzi pentru firmele care abandonează deșeuri pe șantierele timișorene

Publicat în

spot_img
spot_img

Timișoara este un oraș în plină dezvoltare, atunci când vine vorba de piața imobiliară. Atât în zona centrală cât și în periferiile urbei apar noi cartiere de blocuri pentru cei care doresc să cumpere o locuință.

Din păcate, mulți dezvoltatori imobiliari, deși își permit să construiască imobile peste imobile, uită că molozul și celelalte resturi rămase în urma construcțiilor trebuie aruncate în locuri special amenajate. Așa se explică faptul că în mai multe zone din oraș au apărut grămezi imense de gunoaie, culmea, în cartiere în care apartamentele sunt vândute la prețuri foarte mari.

Administrația locală a început să ia măsuri împotriva dezvoltatorilor care încalcă legea și a aplicat o amendă de 30.000 de lei unei firme care și-a bătut joc de aspectul orașului:

30.000 de lei este amenda pe care a primit-o un dezvoltator imobiliar de pe strada Zimbrului din Timișoara pentru gunoaiele de pe șantier.

Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele la firmele din oraș și să le sancționeze fără excepție pe cele care încalcă legea.

Gunoaiele aruncate la întâmplare sau negestionate corespunzător costă orașul milioane de lei pe an, iar această administrație nu va tolera nici cea mai mică abatere de la lege. Depinde de fiecare dintre noi să ținem Timișoara curată, iar dacă spiritul civic le lipsește unora, cu siguranță amenda îi va descuraja pe viitor” – Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

sursă foto: Dominic Fritz

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel