Timișoara este un oraș în plină dezvoltare, atunci când vine vorba de piața imobiliară. Atât în zona centrală cât și în periferiile urbei apar noi cartiere de blocuri pentru cei care doresc să cumpere o locuință.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Din păcate, mulți dezvoltatori imobiliari, deși își permit să construiască imobile peste imobile, uită că molozul și celelalte resturi rămase în urma construcțiilor trebuie aruncate în locuri special amenajate. Așa se explică faptul că în mai multe zone din oraș au apărut grămezi imense de gunoaie, culmea, în cartiere în care apartamentele sunt vândute la prețuri foarte mari.

Administrația locală a început să ia măsuri împotriva dezvoltatorilor care încalcă legea și a aplicat o amendă de 30.000 de lei unei firme care și-a bătut joc de aspectul orașului:

30.000 de lei este amenda pe care a primit-o un dezvoltator imobiliar de pe strada Zimbrului din Timișoara pentru gunoaiele de pe șantier.

Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele la firmele din oraș și să le sancționeze fără excepție pe cele care încalcă legea.

Gunoaiele aruncate la întâmplare sau negestionate corespunzător costă orașul milioane de lei pe an, iar această administrație nu va tolera nici cea mai mică abatere de la lege. Depinde de fiecare dintre noi să ținem Timișoara curată, iar dacă spiritul civic le lipsește unora, cu siguranță amenda îi va descuraja pe viitor” – Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

sursă foto: Dominic Fritz

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania