21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘTimișoara e mândră: Dirty Nano a câștigat titlul „Best Remixer” la The...

Timișoara e mândră: Dirty Nano a câștigat titlul „Best Remixer” la The Artist Awards 2021

Publicat în

spot_img
spot_img

Proiectul Dirty Nano s-a ridicat la înălțimea așteptărilor weekend-ul trecut, la cea de-a treia ediție a premiilor The Artist Awards. Ceremonia a celebrat cei mai apreciați artiști și creatori de conținut ai momentului, din România, Dirty Nano ocupând prima poziție la categoria desemnată.

Aflați deja la a doua nominalizare, Tinu Vidaicu și George Hora s-au impus prin voturile publicului, revendicându-și titlul ,,Best Remixer” în 2021. Prestațiile lor live explozive și remix-urile ascultate de milioane de oameni world wide i-au încoronat deja drept tronfii scenei clubbing, însă acest premiu vine ca o confirmare și o materializare fizică a întregului efort depus.

,,Suntem măguliți de dragostea pe care ne-o arată publicul la fiecare remix nou, iar acest premiu reprezintă o recunoaștere a pasiunii pentru muzică și a dedicării față de acest proiect. Este o dovadă vie a faptului că oamenii cred în noi și, bineînțeles, că am reușit să trezim emoție și apreciere în cei ce ne ascultă și ne simt pe beat de atâția ani.”, declară Dirty Nano.

Cel mai nou remix Dirty Nano, o reimaginare clubbing a piesei Carla`s Dreams & Emaa –  “N-aud”, a intrat rapid în Top 3 trending pe Youtube, la nici o săptămână de la lansare. A rămas timp de 2 săptămâni în primele 5 cele mai ascultate piese de pe Youtube și a înregistrat peste 1M de ascultări în mai puțin de 1 lună de la lansare. Asta spune tot.

Duo-ul, originar din Timişoara, a făcut senzație încă de la primul remix din 2015. De atunci, artiştii au lansat 2 CD-uri, care conţin un total de 30 de piese. Majoritatea sunt remix-uri oficiale, lansate în colaborare cu interpreţii originali – Inna, The Motans, Delia sau Alina Eremia. Multe din aceste release-uri sunt semnate şi publicate chiar de către colosul label Global Records.

Dirty Nano a participat de-a lungul anilor la cele mai prețuite festivaluri din România: UNTOLD, AOA, Flight Festival, DeepForest Fest și a reușit să cucerească publicul și să trezească emoții în fiecare oraș inclus în cel mai recent turneu: Oradea, Sibiu, Cluj, Brașov, Constanța, Mamaia, București, Satu Mare, Vâlcea, Arad. 

Mixul special realizat de 1 mai 2020 la Ponton Casa Baraj, care a fost distribuit doar online (Youtube, iar pe ulterior Mixcloud), a avut un record de vizualizari, devenind cel mai ascultat mix al unor DJ din România. 

Experienţa Dirty Nano se simte la volum maxim şi creează amintiri memorabile pentru iubitorii de muzică electronică cu atitudine. Gândeşte #dirty şi schimbă-ţi viaţa, trăind intens fiecare noapte suculentă de weekend, la fiecare PLAY!

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel