fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘ"Artă-mă!", atelier de promovare a patrimoniului Muzeului Judeţean de Artă "Centrul Artistic...

„Artă-mă!”, atelier de promovare a patrimoniului Muzeului Judeţean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Publicat în

spot_img
spot_img

Patrimoniul Muzeului Judeţean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare” va fi promovat în cadrul unui proiect atelier susţinut de copii şi tineri din judeţ, a informat, miercuri, responsabilul de comunicare al Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Alexandra Rus.

„Aceste ateliere fac parte din proiectul ‘Artă-mă!’ care îşi propune promovarea patrimoniului Muzeului Judeţean de Artă ‘Centrul Artistic Baia Mare’, precum şi creşterea nivelului de educaţie plastică a publicului larg prin dezvoltarea sentimentului de patriotism local la nivelul comunităţii. (…) Consiliul Judeţean Maramureş, prin Muzeul Judeţean de Artă ‘Centrul Artistic Baia Mare’ invită copiii şi tinerii să ia parte la atelierele de desen, pictură şi modelaj dedicate lor”, a spus Alexandra Rus.

Participarea la ateliere este gratuită şi se va desfăşura la sediul muzeului din strada 1 Mai, numărul 8, după următorul program: sâmbătă, 25 septembrie, ora 11,00: atelier de desen şi spectacol de artă şi magie susţinut de Andrei Babici; duminică, 26 septembrie, ora 11,00: atelier de pictură cu experienţă multi-senzorială de vizitare a expoziţiei permanente.

Activităţile se vor desfăşura cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 prevăzute de cadrul legal.

Ioana Pop

Articole recente

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat proiectul reamenajării străzii Bolyai

Scopul proiectului este de a încuraja mobilitatea bazată pe mersul pe jos, cu bicicleta, diminuarea traficului rutier, reducerea congestiei în zona centrală, îmbunătățirea condițiilor de trafic

Mai multe articole de același fel