fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂPeste 40 de filme în 15 locuri din Cluj și Bucureşti, la...

Peste 40 de filme în 15 locuri din Cluj și Bucureşti, la Noaptea Albă a Filmului Românesc

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 40 de filme româneşti vor rula vineri în cadrul evenimentului „Noaptea Albă a Filmului Românesc”, care celebrează, pentru al 12-lea an, cinema-ul autohton, poveşti de dragoste, de familie, drame, comedii, thrillere şi documentare urmând a fi proiectate în 15 locuri din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

În Capitală, filmele vor putea fi văzute la Cinema sub clar de lună (Grădina Muzeului Naţional al Literaturii Române), Cinema Elvire Popesco (interior şi în aer liber), Cinema Muzeul Ţăranului, Amfiteatru TNB – Open Air, Cinemateca Union, Hollywood Multiplex – Bucureşti Mall, Happy Cinema – Liberty Mall, UNATC – Sala de cinema, Grădina cu filme CREART, Unteatru – Open Air, J’ai Bistrot, Grădina Alhambra, Mercato Kultur, Deschis Gastrobar, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

La Cluj-Napoca, cinefilii se vor bucura de filme româneşti la Cinema Victoria.

Pentru majoritatea locaţiilor, biletele pot fi cumpărate pe Eventbook.ro şi la casierii. În cele cu intrare liberă, accesul se va face în limita locurilor disponibile sau, după caz, rezervând un bilet cu valoare zero pe Eventbook.ro. Excepţie fac Happy Cinema (bilete pe happycinema.ro şi la casierie), Hollywood Multiplex (pe Cinemagia.ro şi la casierie) şi J’ai Bistrot (rezervări prin telefon). La Cinema Victoria din Cluj, biletele se găsesc pe cinemavictoria.ro şi la casierie.

Evenimentul va avea loc cu respectarea măsurilor de siguranţă necesare în această perioadă.

„Noaptea Albă a Filmului Românesc” este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, în parteneriat cu Asociaţia Film şi Cultură Urbană.

Adrian Meitner

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel