21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTSebi Barbu, lider după prima zi la Raliul Clujului 2021

Sebi Barbu, lider după prima zi la Raliul Clujului 2021

Publicat în

spot_img
spot_img

Sebastian Barbu este lider după prima zi la Raliul Clujului Star Lubricants powered by MotoIntegrator. Pilotul sibian, secondat de Bogdan Iancu, pe o Skoda Fabia Rally2, are aproape 2 secunde în faţa echipajului Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2) la finalul primelor două probe speciale ale raliului şi aproape 5 secunde în faţa echipajului Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5). Marişca a fost cel care a câştigat prima trecere pe “Făget”, însă pe cea de-a doua trecere a pierdut nu mai puţin de 5,6 secunde şi le-a permis rivalilor săi, Barbu şi Gîrtofan, să-i ia faţa.

Lupta celor trei se anunţă extrem de interesantă şi în cea de-a doua zi de concurs. Duminică piloţii vor avea câte două treceri pe “Tarniţa” şi “Dângău”.

La două roţi motrice, Norbert Maior pare a nu avea rival. Cu Andreea Gogoneţu în dreapta sa, pe un Citroen DS3 R3T Max, tânărul pilot clujean a pus deja 20 de secunde între el şi Mihai Sîncrăianu, secondat de Alina Pop, pe un Peugeot 208.

A fost spectacol şi în întrecerea maşinilor istorice, unde Dorin Alexandrescu (VW Golf 1) luptă pentru victorie la Raliul Clujului cu Levente Kovacs (Ford Escort). Distanţa dintre cei doi este de doar 3,6 secunde.

Şi la Rally 2 lupta pentru podium rămâne deschisă după prima zi, cu Alexandru Bogdan, Emanuel Resiga şi Florin Petrişor favoriţi.

Raliul Clujului continuă duminică. La ora 9:11 începe PS3 Tarniţa 1 RMB Auto powered by Ford, apoi, de la ora 10:04 se ia startul în PS4 Dângău 1 Mobil 1. De la 12:37 va fi a doua trecere pe “Tarniţa” – PS5 Tarniţa 2 Parsa Beauty, iar de la ora 13:30, POWER STAGE-ul PS6 Dângău 2 Star Lubricants va închide Raliul Clujului 2021.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel

Noapte de rugăciune la pelerinajul eparhial de la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Sanctuar Arhiepiscopal Major

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla și Preasfinţitul Părinte Claudiu invită şi în acest an credincioşii să continue tradiţia urmată de-a lungul generaţiilor în Biserica Română Unită şi în Eparhia de Cluj-Gherla, cea a pelerinajelor la sanctuarele mariane în Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.