21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSToate paturile ATI COVID din județul Timiș sunt ocupate

Toate paturile ATI COVID din județul Timiș sunt ocupate

Publicat în

spot_img
spot_img

Toate cele 36 de paturi ATI COVID din spitalele timişene sunt ocupate sâmbătă, potrivit Prefecturii Timiş.

“Toate cele 36 de locuri din spitale sunt ocupate. Mai sunt 10 paturi la Spitalul de Copii, la Clinica Bega (maternitate – n.r.) şi la Spitalul de Boli Cardiovasculare, pentru bolnavii (cu SARS-CoV-2 – n.r.) din acele spitale”, a informat Prefectura Timiş.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat că rata de infectare pe 14 zile este de 3,61 la mie pe judeţ, iar în Timişoara a urcat la 5,98 la mie. Cei mai ridicaţi indici de contaminare se menţin la Bara (9,06) şi la Moraviţa (9,04).

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 435 de noi cazuri COVID, din care 215 în Timişoara. Din acestea, 93 sunt minori şi opt cadre medicale.

Sunt 327 de bolnavi cu COVID şi suspecţi internaţi în spitalele din judeţ, iar 38 sunt în secţiile ATI. Şapte persoane au decedat în ultima zi.

Se menţin cele şase focare COVID active.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel