fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALDEVA: 29 octombrie 2021 - termen limită pentru reactualizarea dosarelor de locuințe...

DEVA: 29 octombrie 2021 – termen limită pentru reactualizarea dosarelor de locuințe sociale

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Deva le reamintește celor care au depus dosare pentru obținerea unei locuințe sociale, că acestea trebuie reactualizate până în data de 29 octombrie. Documentele trebuie depuse la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4) – Biroul Fond Locativ (Locuințe sociale), etaj 1, camera 4.

Lista actelor necesare pentru actualizarea dosarelor este disponibilă și poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Deva, sau AICI.

Este important de știut faptul că dosarele care nu vor fi reactualizate până în data de 29 octombrie 2021, nu vor fi incluse în lista de priorități valabilă pentru anul 2022.

Pe de altă parte, solicitanții care nu mai doresc menținerea dosarului de locuință în evidențele Direcției de Asistență Socială Deva sunt rugați să-și exprime opțiunea în scris, pe adresa de e-mail: dasdeva@primariadeva.ro.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0755.878.380 și 0737.036.002 (Biroul Fond Locativ – Locuințe sociale), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Salvați Copiii: Aproape 40% dintre copiii din Braşov şi Mureş au unul sau ambii părinţi plecaţi la muncă în străinătate

Copiii care rămân în ţară, în urma plecării părinţilor la muncă în străinătate, sunt nevoiţi să se confrunte cu probleme psiho-emoţionale şi sociale mult prea devreme, fără să aibă pârghiile pentru a înţelege pe deplin şi a depăşi traumele.